sâmbătă, 3 septembrie 2011

SUPERstitii !!!

Am ales sa scriu un pic despre aceste superstitii care dupa parerea mea sunt niste prostii bagate in cap prin viu-grai de mos stramosii nostri.

Voi comenta niste nebunii care proabil nici nu le-ati auzit:

1.
13: Daca treisprezece persoane stau la o masa, una din ele va muri inainte de sfarsitul anului.Daca sunt 13 persoane la o masa, cu siguranta ca intre acestea este un cuplu de indragostiti care isi tine secreta idila.

Deci habar nu aveati ce inseamna acest numar cu "ghinion" si analizand un pic situatia vom vedea ca totul este pur si simplu normal , in prima parte vedem ca daca 13 oameni stau la masa unu va murii la sfarsitul anului ... care an ??? nu se specifica ca la sfarsitul anului in curs deci in cocluzie sa nu va fie teama sa stati cu inca 12 persoane langa voi la o masa si in parea 2 a acestei porcarii se spine ca daca 13 oamnei sunt la masa sigur e un cuplu care are o relatie secreta ... si daca erau 425 nu era la fel eu sunt de parere ca cu cat sunt mai multe persoane la o masa cu atat de mult creste probabilitatea in ceea ce se zice in aceasta parte.

2. AMBULANTA : Sa vezi o ambulanta aduce ghinion daca nu te ciupesti imediat de nas sau daca nu iti tii respiratia pana ce vezi un caine negru sau maro.

Clar ca daca esti superstitiofob clar ai avea atacuri de panica la fiecare 5 min la cum trec ambulantele prin bucuresti . si punem problema in felul urmator daca este adevarat ceea ce se zice in aceasta superstitie ar trebuii ca domnul presedinte Traian Basescu ar trebuii sa fie acuzat de tentativa de ghinion a persoanelor din bucuresti daca va aduceti aminte in timpul mandatului de primar al bucurestiului a incercat sa eutanasieze toti cainii comunitari si asa lumea ar fi avut o gramada de ghinioane si de ce nu si o gramada de decese prin asfixiere .

3.
LEBADA : O pana de lebada introdusa in perna sotului, iti va asigura fidelitatea lui.

Cred ca ar trebii sa fie si un pic de protectie a animalelor in superstitiile astea ... va dati seama daca o femeie geloasa ar auzii de aceasta superstite ar pune lebada cu totul sub perna se se asigure sau daca ar fi mai multe femei in asa hal de superstitioase am avea o noua rasa de lebede ... lebedele chelioase.

4. PESCUIT : Ca sa ai toata ziua noroc la pescuit, arunca inapoi in apa primul peste pe care il prinzi. Daca numeri pestii pe care i-ai prins, in acea zi nu vei mai prinde nici unul.Cand esti la pescuit, da unei rame numele iubite tale, dupa care agat-o in carlig ; daca reusesti sa prinzi cu aceasta rama un peste, atunci ea este sincera cu tine.

Din experienele pe care le-am avut la pescuit si au destule pot sa spun ca primele doua parti ar fi cat de cat ok cu toate ca nu sunt relevante dat fiind faptul ca nu cred in superstitii dar din ce se zice acolo daca faci e cam aia se inampla dar repet e irelevant dar cu partea 3 aceasta minunata superstitie nu prea stiu ce sa zic adica la modu in care esti fomist si prinzi primul peste si il pastrezi dupa care iti amitesti sa iti botezi rama cu numele iubitei vei vedea ca ea te minte intr-un stil barbar daca esti baiat bun si prinzi primu peste ii redeai libertatea dupa care iti amintesti sa iti botezi rama cu numele iubitei si prinzi ea este sincera ... oare o fi adevarat?
nu prea cred deoarece baietii buni au parte de fete rele "sincere".

5. VACA : Cand vacile isi ridica cozile, este semn ca va ploua.

Total gresit cand vacile isi ridica cozile se caca.

Si cu asta inchei ca m-am orbilat de cat prostie exista

( scuzati nerespectarea normeleor de puntuatie si eventuale greseli gramaticale )

Pup.




2 comentarii: